Torowongan Sasaksaat. Malem Jumaah jeung Malem Senén Hawana Panas

  Rabu, 07 April 2021   Dudung Ridwan
Torowongan Kareta Apis Sasaksaat.

CIPATAT, AYOPURWAKARTA.COM – Kungsi teu naék karéta ngaléwatan Torowongan Karéta Api Sasaksaat? Nu sok nyaba maké kareta ka Jakarta mah pasti pernah. Cenah, torowongan ieu mangrupakeun torowongan pangpanjangna jeung nu masih aktif di Indonesa. Panjangna 949 meter, ampir sakilometer.

Torowongan Sasak Saat pernahna aya di  KM 143+144, Desa Sumurbandung, Kecamatan Cipatat, Kabupaten Bandung Barat (KBB). Torowongan Sasaksaat meulah Bukit Cidepok nu ayana di antara Stasion Maswati jeung Stasion Sasaksaat.

Diwangun taun 1902 ku Staatsspoorwegen (SS), pausahaan karéta api nagara, ieu torowongan jangkungna 4,31 meter. Lébarna 3,92 meter. Baheula, digarawékeun beurang peuting. Para pagawéna gabungan ti bangsa pribumi, Cina, jeung Éropah. Bangsa pribumi jeung Cina mah lolobana kuli. Sedengkeun nu jadi insinyurna, nu ngamandoran, jeung nu ngaborongna urang Éropah.

Teknisna ngagali  bukit belah kalér jeung kidul babarengan. Maké paralatan saayana: pacul, balincong, jeung linggis. Torowongan nu boga nomor Bangunan Hikmat (BH) 503 ieu diwangun maké présisi nu canggih di zaman harita. Aya itungan kamiringan jeung pengkolan 16-25 derajat.

Di bagéan tengah jalur rél dijieun rada luhur méh cai ti bukit di luhur torowongan ngamalir jeung teu rembes ka bantalan rél. Lamun cai rembes, besi jeung kai rél bisa bekah, ngaganggu kana kasalametan.

Di jero torowongan, dijeun sléko--tempat paragi nu ngecek rél malipir. Kabéhna aya 35 sléko: 17 sléko di kénca, jeung 18 sléko di katuhu.

Mimitina mah torowang téh dipaké sabagai alat transportasi karéta pikeun ngangkut  komoditas ékspor saperti kopi, téh, béas, sarta ngangkut hasil tani di wilayah Bandung. Ka dieunakeun, torowongan nu ayeuna aya dikakuasaan  Daerah Operasi II Bandung téh dipaké léwat ku karéta api jarak jauh, saperti  KA Argo Parahyangan, Harina, Ciremai, Serayu, karéta api lokal Cibatu-Purwakarta, jeung karéta angkut barang.

Bantalan rél Torowongan Sasaksaat dicék tiap tilu jam sakali saméméh atawa sanggeus karéta léwat. Patugas lempang ti tungtung ka tungtung. Bolak-balik. Bisi aya bantalan karéta baudna logor, dipageuhan. Lamun keur ngecék, ujug-ujug aya karéta, si patugas asup sléko.

Di Torowongan Sasaksaat Cenah Loba Kajadian
“Anéh, tiap malem Jumaah atawa malem Senén sok aya hawa panas di jero torowongan,” ceuk Krisna Budirohman, salah saurang penjaga Terowongan Sasaksaat. Krisna sapopoéna boga tugas ngecék jalur karéta api.

"Paling kalau malem Jumat, malem Senin hawana robah jadi pana. Lamun jang warga di dieu mah geus biassa," ceuk Krisna.

Krisna nétélakeun, aya kabiasaan nu geus dilakukeun turun-tumurun di torowongan éta, nyaéta tiap tanggal 17 Agustis atawa poé Kamerdekaan Indonesia PT KAI mencit embé jeung hayam.

"Ti  zaman Belanda kénéh geus dilakukeun. Jadi, pas torowongan ieu diresmikeun, kabiasaan éta geu aya," ceuk Krisna. Eta téh mangrupa rasa syukur jeung doa kasalametan. Dina waktuna para inohong jeung tokoh agama setempat haladir.

"Embé jeung hayamna gé meunang udunan ti warga. Engkéna dagingna didahar bareng-bareng ku warga," ceuk Krisna.

  Tag Terkait

   Ayo Bagikan!
Ayo Respon
   Komentar

Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab pribadi seperti diatur dalam UU ITE

Komentar